WELOM ALISSA BEAUTÉ

Misschien heb jij em de afgelopen maanden (jaren) mogen ervaren, de REVITAL FACIAL, de basis behandeling van Sparkling Wellness gegeven met de producten van Revitaltrax.
Inmiddels heeft Revitaltrax een keuze gemaakt door een product van hun te verkopen bij een groot keten. Dit geeft mij de beslissing dat dit product niet meer Sparkling waardig is.Ik wil geen massa merk, geen massa publiek en vooral geen massa behandelingen. Sparkling Wellness staat persoonlijke touch en daar horen kwalitatief goede producten bij.

Ik ben samen met Marisa op zoek gegaan naar een mooi en natuurlijk product om de basis behandelingen van Sparkling mee in te vullen. Onze keuze is gevallen voor ALISSA BEAUTÈ. UIteraard bevatten deze producten GEEN parabenen, sulvaten, minerale oliën of andere hormoon verstoorbare ingrediënten. Het product is niet op dieren getest en bestaat uit natuurlijke ingrediënten waar ons huidje blij van wordt.

Met Alissa Beautè gaan we de volgende gezichtsbehandelingen doen:

MINI 30min. Excl epileren € 36,00
SHORT BREAK 50min. € 53,00
BASIC (ipv revital facial) 70min. € 65,00

Vanaf 1 februari zal je met je geplande revital facial de BASIC gaan ervaren met de producten van Alissa Beautè. En er zijn nu ook kortere opties mogelijk als je even krap bij kas zit of wat minder tijd hebt

 

LIMITED EDITION

Een vleugje vreugde, geluk & liefde in je leven.

HOLI

Een tradioneel heilig feest.
Het is het feest van vreugde, liefde voor het leven en harmonie van de ziel.

GEUR

Een zachte sprankelende ambergeur verkregen door de samenstelling van essentiële oliën: benzoë, engelwortel en Litsea, die deze crème haar intense maar frisse en zachte, maar tegelijkertijd gedurfde aromatische toets geven. Een geurbeleving die niet onopgemerkt blijft maar juist een onvergetelijk sensatie na laat.
Want het leven heeft ook wat pit nodig, toch?

ZICHT

Kleurtherapie!
Focus je op de kleuren van de Holy Cream verpakking.
Geel is de kleur die onze geest aanwakkert en onze concentratie verhoogt.
Felroze is de vrouwelijke vitale energie die zuivert en activeert.
Rood staat voor kracht, passie en reactivering.
Blauw staat voor de kleur van water, die ons leidt naar de vitale energiestroom die in ons lichaam stroomt.
Oranje is een vitaminekleur die een uitbarsting van optimisme, energie en creativiteit brengt en ons helpt onze ambities in harmonie te verwezenlijken.
Heb je het gevoel dat je één van deze kleuren het meest nodig hebt? Knip dan dit stukje uit en neem het overal met je mee.

VOEL

Neem de crème in je handen en observeer zijn zachtheid, het laat geen sporen achter op je kleding, maar het
zal een spoor achterlaten op je humeur! Masseer je lichaam er mee in, hou ervan, respecteer het.
Doe het bewust, blijf in het huidige moment, in het hier en nu. Geniet van dat momentje dat je jezelf voeding geeft, voor lichaam en geest.

SMAAK

Gebruik een beetje pit in je leven en geef kleur aan wat je eet, zoals ze dat in India doen.
Kurkuma, paprika, kerrie, specerijen hebben altijd de stofwisseling gereactiveerd en zijn zuiverend, daarom worden ze gebruikt in landen waar door de hitte bacteriële besmetting kan optreden. Dankzij de kruiden vindt er een duidelijke verbetering plaats in het verterings- en zuiveringsproces in ons lichaam.

nu een aanbieding

voor €19,95

ipv €39,95

voor de eerste 50 stuks !

 

HERFST BEHANDELING

Dat de blaadjes slap hangen aan de bomen en zo dromerig in de lucht vliegen wil natuurlijk niet zeggen dat jouw huid ditzelfde gaat doen.

Speciaal voor jou een mooie kans om jouw huid eens even een flinke anti herfst dip BOOST te geven. De perfecte tijd voor een wat zwaardere peeling. Met HL Cosmetics geven wij jouw huid een verantwoordelijke, professionele peeling. Op basis van fruitzuren word jouw huid diep gereinigd en ontdaan van dode huidcellen die je misschien wel hebt opgebouwd in de afgelopen periode. Zie het als een flinke schoonmaak beurt.

Met de producten van de ABR (Alpha-Beta_Retinol) lijn van HL worden jou cellen in je huid aangezet om weer aan het werk te gaan om zo een nieuwe, verse huid naar voren te laten komen. Na de eerste behandeling heb je al een super goed resultaat. Naast het vernieuwen van je huid, zul je ook merken dat je lijntjes minder zichtbaar zijn en dat je huid in betere conditie is.

Deze behandeling is er ook in kuurvorm, dat maakt het resultaat nog beter en compleet. samen met het ritme van jou huid doen we de peeling om de drie tot vier weken. de kuur bestaat uit 3 behandelingen in totaal.

Wil je een een heerlijke ontspannende en effectieve behandeling, die ervoor zorgt dat je huid weer als nieuw tevoorschijn komt, dan kan je deze boeken via de onderstaande link, wil je € 20,00 voordeel? Plan dan de kuur in. Je boekt dan de eerste behandeling en dan maken wij de andere twee afspraken samen met jou.

Rejuvenation facial € 82,00

Rejuventaion Kuur € 226,00


 

Feestelijke (her)opening Sparkling Wellness

Jarenlang runt eigenaar Chantal Nederstigt succesvol haar schoonheids- en wellnesssalon aan de Flevoweg in Leiden. De vraag naar behandelingen, een stukje ontspanning waar iedereen naar snakt, wordt steeds groter. Er kwam zelfs een klantenstop. Maar nu is er goed nieuws! De salon verhuist, het aanbod breidt erom uit en nieuw personeel is aangenomen om iedereen in de watten te leggen. Om dit te vieren nodigen Chantal Nederstigt en haar collega’s iedereen graag uit in de nieuwe salon op zaterdag 27 augustus. Van 13:00 en 17:00 uur is iedereen van harte welkom op de Kooilaan 53a in Leiden.

De weg naar…

Wie is het brein achter Sparkling Wellness? Chantal Nederstigt, een dame die volop in het leven staat, vertelt enthousiast: ‘In mijn jongere jaren werkte ik in de horeca. Hard werken en ik vond het heerlijk om de gasten een fijne avond te geven. In de tussentijd rondde ik mijn opleiding Visagie af en kwam ik terecht bij de Miss Nederland-organisatie. Hier deed ik enorm veel ervaring op wat betreft mijn visagiewerk, maar zeker ook op organisatorisch vlak. Het regelen van de verkiezingen, de missen begeleiden bij interviews en televisieopnames. Maar ik wilde meer, dus heb ik vervolgens mijn opleiding Schoonheidsspecialiste afgerond. Na veel te hebben gewerkt in schoonheidssalons en wellness- en spacentra was ik klaar om voor mezelf te beginnen. Die stap maakte ik alweer 14 jaar geleden.’

Wat maakt Sparkling Wellness zo bijzonder?

‘Elke dag verwelkom ik mensen die even willen ontsnappen aan de waan van de dag. Want dit wordt voor mensen steeds belangrijker. Voor mijzelf is groei en ontwikkeling enorm belangrijk. Ik volg regelmatige trainingen om up-to-date te blijven, ik vernieuw en ga na wat het beste bij mij en mijn clientèle past. Goed advies is belangrijk. We kijken altijd naar een levenspatroon, voedingspatroon en wat de klant wil. En niet te vergeten, ik werk uitsluitend met 100% natuurlijke producten.’

Ayurvedische insteek

Naast de reguliere behandelingen komen er nieuwe behandelingen bij in de salon. Holistische behandelingen met een Ayverdische insteek. ‘Dat klinkt wat wazig, maar het bestaat al ruim 5000 jaar en is ontstaan in India. Bij Ayurveda draait het om de balans tussen lichaam, geest en ziel voor een lang, gezond en gelukkig leven. Deze balans wordt steeds belangrijker en is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. De juiste muziek, de juiste geuren en de juiste omgeving zorgen dat je lichaam en geest in balans komen. Bij Sparkling Wellness wordt iedere behandeling met persoonlijke aandacht gegeven. Wij nemen de tijd voor je en passen de behandelingen aan naar behoefte van de klant.’

Nieuw in het assortiment

Voor een aantrekkelijk tarief boekt men nu ook meerdere behandelingen op één dag. En wil je nog langer genieten? Dan biedt Sparkling ook een lunch of high tea-arrangement aan. ‘Uiteraard met verse producten die bij lokale boeren en ondernemers vandaan komen. Zo kunnen we voor elkaar ook iets betekenen.’


Meer informatie:
Chantal Nederstigt
info@sparklingwellness.nl

www.sparklingwellness.nl
06-48083967