SPARKLING

Beauty & Wellness

LICHAAMSBEHANDELINGEN


Basis massage

Met warme olie en stevige massagegrepen geeft deze manuele massage een zeer ontspannende ervaring.

30 min. € 28,50 - 45 min. € 42,50


Hot stone massage

Basalt stenen, die veel lava en ijzer bevatten, behouden de warmte lang. Met deze stenen word je heerlijk gemasseerd met lange effleurages (strijkbewegingen) langs je huid en je spierweefsel. Dit geeft een zeer ontspannende ervaring. Doordat de spieren sneller warm worden gemasseerd kan er dieper gemasseerd worden waardoor dit op sommige delen van je lichaam verlichting kan geven. Hou je van warmte, ontspanning en aandacht? Dan is dit een zeer fijne massage voor jou.

40 min. € 39,50 - 55 min. € 53,50   


Zwangerschapsmassage

Ontspanning is goed voor jou en je baby. Deze massage geeft verlichting voor je bekken, kuiten en rug. Doordat je op warmwaterkussens ligt hoef je niet op je zij te draaien of rechtop te zitten op een stoel. Je kunt geheel ontspannend blijven liggen op je rug, terwijl je hele lijf wordt gemasseerd. Pure aandacht voor de aanstaande moeder.

40 min. € 39,50


Kaarsenolie Massage

Een speciale massagekaars met een laag smeltgehalte en gevuld met rijk hydraterende bestandsdelen zorgen naast volledige ontspanning ook dat je huid verzorgd wordt. In combinatie met ritmische en stevige massagegrepen versnelt het je doorbloeding waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Je huid verstevigt (bij meerdere massages) en het geeft je spieren de ontspanning die ze nodig hebben.

40 min. € 39,50  GEZICHTSBEHANDELINGEN


HL Vitalise

Een diep reinigende behandeling dmv natuurlijke HL peeling die zeer effectief is. deze behandeling richt zich op hydratatie voor je huid. Met het gipsmasker en alle werkstoffen zal je huid maar ook je geest in balans komen. tijdens deze behandeling is er veel ruimte voor ontspannings massages van je schouders, decolete, gezicht, hoofdhuid en handen.

75 min. € 75,50


HL Alpha-Beta Rejuvenetion

Een huidverbeterende peeling, op basis van natuurlijke ingredienten. Dit is een unieke en zeer actieve behandeling voor verschillende huidaandoeningen: vermoeide en doffe huid met ongelijke textuur, pigmentatie, rimpels die huidvernieuwing en verjonging bevorderen.

75 min. €72,00


HL C The Succes

Doeltreffende natuurlijke HL Peeling, met het accent op Vitamine C. Een bijzondere ervaring voor je huid en je geest. Naast alle werkstoffen zal er veel tijd zijn voor ontspanning. schouders, decolete, gezicht, hoofdhuid en handen worden gemasseerd tijdens deze behandeling. je huid zal met een gezonde glow de salon verlaten.

75 min. €69,00


Bindweefsel massage

Huidverbeterende massage, het bindweefsel wordt gestimuleerd om te herstellen, waardoor het collageen en de elastine in het bindweefsel wordt aangemaakt. In kuurverband zal je huid aanziendelijk verbeteren in kleur, elastischiteit en pigmentatie, rimpels kunnen minder worden.

losse behandelin gelaat&rug 50 min. € 50,00

Kuurverband gelaat&rug €45,00

losse behandeling gelaat 40 min. € 40,00

Kuurverband gelaat € 35,00


3D-Rides

Pure collageen in combinatie met Hyaluron en hydraterende bestandsdelen zorgen ervoor dat je huid optimaal gevoed wordt en je fijne lijntjes verminderen. Een aangepaste massage zorgt voor extra doorbloeding waardoor je huid de rijke ingrediënten beter in zich opneemt. Naast alle werkstoffen is ontspanning ook erg belangrijk tijdens deze behandeling.

75 min. € 67,50


Happy Facial

Met de producten van het Franse merk JEAN D'ESTREÉS "So Nature" wordt een complete gezichtsbehandeling gegeven. Inclusief reinigen, nalopen van oneffenheden, epileren, ontspanningsmassage van decolleté, schouders, nek en gezicht. Je krijgt een basis masker dat past bij je huidtype en een hoofd- en handmassage. Behandeling wordt afgesloten met een verzorgende 24-uurs verzorging.

70 min. € 50,50


Global Repaire

Hyaluron, (de bouwstenen van de huid) en zeewier extrakten maken deze behandeling van JEAN DÉSTREES een doeltreffende maar vooral een herstellende behandeling. de huid wordt gevoed, hersteld en gehydrateerd. Ervaar een complete gezichtsbehandeling met de kracht van natuurlijke ingredienten. Uiteraard is deze behandeling in combinatie met heerlijke ontspanning met masages en extra onstspanning tijdens het inwerken van het peel off masker.

70 min € 64,50


Mini behandeling

Een korte beknopte, maar oppeppende gezichtsbehandeling. Reiniging, korte naloop van oneffenheden en verzorgend masker. Excl. epileren.

40 min. € 29,50


Blueberry facial

Met een geurervaring en de werkstoffen van o.a. gember, honing en soja zal er een ontspannende, voedende behandeling gegeven worden. Deze zorgt ervoor dat je huid een fris verjongend uiterlijk krijgt. Na een ontspannende en uitgebreide massage zal je huid verwend worden met een blueberry peel off masker.

60 min. € 54,50