LICHAAMS MASSAGES

ZWANGERSCHAPS MASSAGE

Op een warm water kussen kun je heerlijk ontspannen en op je rug blijven liggen. de massage is zowel ontspannen als verlichtend.

40 min.

BASIS MASSAGE

Ontspanning met vloeiende massage grepen, heerlijke warme olie even je spieren laten ontspannen.

v.a. 30 min.


HOTSTONE MASSAGE

De warmte van de basalt stenen geven direct ontspanning aan je spieren, door de warme olie glijden de stenen met een vloeiende beweging over de huid. je even overgeven aan ontspanning.

v.a. 40 min.

PUUR ONTSPANNING

Om even te stoppen met de drukte, het haasten en het jagen. stilstaan bij je ademhaling, je zintuigen en ontspanning. Lichaam & Geest in balans brengen met deze wellness behandeling. tijdens de behandeling ontvang je shiatsu, je wordt gescrubt, krijgt massages incl. pinda's en heerlijke aromatherapie.

v.a. 75 min.



HENNA BROW&STYLE

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauwhenna kan vijf tot tien dagen blijven zitten. En de haartjes blijven zeker tot wel 6 weken gekleurd.

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel tien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

40 min.

WIMPER LIFT

De wimper lifting is ideaal als je wimpers niet de gewenste krul of kleur hebben. Bij het krullen en verven van de eigen wimpers wordt ieder wimpertje meegenomen en lijken de wimpers optisch langer, waardoor je een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.


Voordelen:
• Blijft 6 tot 8 weken zitten
• U heeft geen wimperkrultang meer nodig
• Voelt licht en natuurlijk aan
• Het zijn volledig uw natuurlijke wimpers
• Uw ogen lijken groter
• De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers
• Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

45 min.