OVERIGE

Een aanvulling op jouw gezichtsbehandeling of een leuke combinatie maken kan ook! Dit zijn alle extra’s die Sparkling Wellness jou
te bieden heeft.

Henna brow & style

Incidunt et vero consequatur laboriosam asperiores tenetur nihil saepe

HENNA BROW & STYLE

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de Henna Brow-behandeling. De haartjes van je wenkbrauwen blijven zeker tot wel 6 weken gekleurd! Net als bij reguliere wenkbrauwverf verf je met henna in de eerste plaats alleen de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel tien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

€32,00, duur ongeveer 40 min.


 

EPILEREN

behandelingen zit epileren erbij. Maar heb je geen tijd en wil je wel je wenkbrauwen weer in model? Boek dan deze sessie. Met mijn favoriete tool, de tweezerman pincet kan ik haartje voor haartje je wenkbrauwen in model brengen. Ook gebruik ik deze pincet om eventuele achtergebleven haartjes na het waxen na te lopen er alsnog eruit te .
Standaard epileer ik je wenkbrauwen. Gaat jouw voorkeur uit naar het waxen van je wenkbrauwen? Dat is geen probleem, geef dat dan even aan als je de behandeling boekt.

VERVEN WIMPERS & WENKBRAUWEN

Bij veel Met verf die past bij jouw huid, ogen en haarkleur, laat ik jouw wenkbrauwen er nog beter uit laten komen, De verf blijft ongeveer 4 tot 6 weken zitten en vervaagt in de loop van tijd.
Ik kan ook je wimpers verven. Meestal is dat met zwarte verf, want dat is goed zichtbaar. Vaak zijn de uiteindenvan je wimpers lichter en met de verf lijken ze langer. Makkelijk als je op vakantie gaat of als je gewoon geen zin hebt in mascara.

WAXEN & HARSEN

Ongewenste haargroei, we kennen het bijna allemaal wel. Of het nu gaat om je bikinilijn, je oksels, benen of gezicht. Gelukkig zijn er diverse manieren om hier iets aan te doen.

Waxen
Met houten spatels breng ik een zachte laagje wax aan op je huid. Dit product is zacht voor je huid en hecht zich minder aan je huid dan hars waardoor je huid minder irriteert. Geschikt voor bijvoorbeeld de gevoelige bikinilijn. Na het waxen breng ik nog wat kalmerende crème aan op je huid.

Pijnloos ontharen lukt me helaas niet. Maar ik maak het wel zo aangenaam mogelijk door de producten en de techniek. Dus….even een paar keer diep adem halen en je bent van je ongewenste haren af!

Je haartjes moeten wel minimaal 5mm lang zijn, zodat deze goed in de wax blijven plakken. Dit klinkt lang. Maar als je blijft harsen merk je dat je haartjes zachter worden en de haargroei op sommige plekken minder wordt. Ook heb je minder last van irritaties, bultjes of ingegroeide haartjes. Mijn advies is om richting de herfst of de winter hiermee te beginnen. Dan ben je bikiniproof in de zomer!

Harsen
Voor de minder gevoelige delen van je lichaam, zoals je benen, armen, rug of borst gebruik ik hars. De hars breng ik aan met een roller in een dun laagje op jouw huid. Met een stevige papieren strip verwijder ik met een snelle, korte ruk de hars inclusief je haartjes van je huid. Deze techniek gaat sneller en is effectiever op grotere delen van je lichaam

MAKE-UP