LEUKS VOOR JOU

In de Ayurveda deinzen we met de seizoenen mee om zo dichter bij jezelf te komen en jezelf meer in balans te voelen. Ieder seizoen heeft zijn eigen karakter, zijn eigen behoeftes en aanpassingen. Zo passen wij onze behandeling ook per seizoen aan en luisteren naar jou behoefte. Naast het vaste menu van behandelingen hebben we op deze pagina tijdelijke behandelingen, voordelen of nieuws waar jij jezelf door gaan laten inspireren. Go with the flow en laat je verrassen door onze behandelingen.


Papa dag

Geen zin om te knutselen?
Geef je vader een beleving van Sparkling Wellness cadeau in de vorm van een cadeaubon of plan een behandeling voor je vader in. Ontvang je onze nieuwsbrieven dan staan hier leuke kortingen in.


SOUL MEN €109
90 minuten ontspanning tijdens een ontspannende gezichtsbehandeling
 • Voetenbad
 • Geurreis
 • Reiniging & diepte reiniging
 • Massage van de voeten
 • Massage van schouderpartij, nek, hoofd, armen & handen
 • Met zorg uitgekozen gezichtsmaskers
 • SOUL MEN huidverzorging
RELAX MEN €80
Tijdens deze lichaamsbehandeling/massage behandelen we de achterkant van jouw vader zijn lichaam. Zit jouw vader veel achter de computer of ihet stuur en merkt daardoor dat er wat ongemakken zijn in zijn rug kan deze behandeling hem wat verlichting geven.
 • Afvoeren van afvalstoffen met het black mud mask
 • 60minuten durende behandeling
 • Gebruik van de swedana (zweettent)
 • massage achterkant lichaam

Ook hebben we natuurlijke huidverzorging producten voor je vader, SOUL MEN geeft de vermoeide, droge en veeleisende huid de juiste verzorging op een milde en effectieve manier. De essentiële oliën van sandelwood en patchouli geven ook een weldaad voor zijn geest. SOUL MEN telt een drietal producten die je geen keuze stress geven maar enkel wat een mannenhuid nodig heeft.

SANDELWOOD SOULMOUSSE € 38,95
Een heerlijke foam die zijn huid op een zachte en effectieve manier reinigt, stimuleert en hydrateert. Zelfs jouw vader gaat dit heerlijk vinden. De reiniging van het gezicht is essentieel voor de verzorging van zijn huid.

PATCHOULI SOULCREME €47
Een voedende, hydraterende, zachte anti-age crème.

ALOE VERA SOULGEL € 29,95
Voor een comfortabele scheerbeurt en voor alle huidtypes geschikt. Tijdens het scheren wordt de huid verzacht, gehydrateerd en voorkomt het wondjes en irritaties. Deze gel versterkt de weerstand van je vaders huid.

Wat je ook kiest, we maken er een mooi cadeau van.

Te boeken t/m juli 2024 

Orange flower ritueel

Onze seizoen special om de lente te vieren met de vrolijke essentiële olie Orange. Orange geeft jou positiviteit, heeft een ontspannende werking bij stress en helpt bij slapeloosheid, het laat je wat luchtiger nadenken. Helpt je frustraties los te laten en is ook nog eens heel goed voor je huid. Orange heeft een regenerende Anti - Age effect. Tijdens dit Holistisch ritueel, bereiden we jouw huid voor op de eerste krachtige zonnestralen en helpen we je met het loslaten van opgeslagen afvalstoffen van de winterperiode.

Een complete gezichtsbehandeling van ongeveer 60 min. €69

-Orange openingsritueel
-Reinigen decolete, hals & gezicht
-Chandan scrub decolete, hals & gezicht
-Black mud mask met marma drukpuntmassage
-AEB multi vitamine
-Anti-Age peel of Mask
-Decolete, schouder en nek massage
-excl. epileren.Combi deal “perfecte wimpers”

Probeer eens het wimperserum van GRANDE lash in combinatie met de wimperlift die Joëlla bij je zet en finish je wimpers met de mascara van GRANDE…. Oogverblindend!

COMBI DEAL “ Perfecte Wimpers”

GRANDE lash €70
GRANDE mascara € 24,95
Wimperlift € 49,25

COMBI DEAL “ Perfecte Wimpers” ipv € 144,20 NU VOOR €127