SPRANKELEND SPARKLING TEAM

Zodra je bij Sparkling Wellness binnen komt zal je ons tegen komen, drie vriendelijke, gezellige dames die een passie voor het vak hebben en jou heel graag de ontspanning willen geven die je nodig hebt. Of het onderhoud waar je ook zo blij van kan worden.

MARISA, is een te leuke enthousiaste dame van 37 jaar. Heeft een gezin met twee jonge jongens die haar lekker bezig houden. Marisa heeft in het verleden bij een bekende salon in Leiden gewerkt. De afgelopen jaren is ze als tandart assistent werkzaam geweest. Nu gaat ze weer vol passie haar eigen vak uit te oefenen bij Sparkling Wellness. ontzettend dankbaar dat Marisa op mijn pad is gekomen en samen zullen we ontspannende momenten geven aan jou.

JOELLA, die onze gemiddelde leeftijd omlaag haalt ;) met haar 18 jaar heeft haar schoonheidsspecialiste niveau 3 gehaald en gaat het komend jaar bij Sparkling Wellness met haar laatste jaar, niveau 4 verder. Joella staat te popelen om meer ervaring op te doen en ze zal je met alle zorgvuldigheid verzorgen.

CHANTAL, inmiddels zijn we 20 jaar verder. met veel ervaring en passie voor mijn vak geef ik zeker de laatste jaren met heel veel plezier verwen momenten aan jullie. Met mijn 42 jaar haal ik het gemiddelde van onze leeftijd weer omhoog ;) Naast mijn passie heb ook ik een gezin met twee jonge jongens en een man die me met beide benen op de grond houden, want ook al klinkt holistisch voor sommige zweverig wij kunnen je laten ervaren dat dit niet zo hoeft te zijn.

tot snel...


TIJD NEMEN VOOR JEZELF IS EEN KEUZE