ONS TEAM

Met regelmaat volgen wij trainingen om up-to date aan het werk te blijven bij Sparkling Wellness. Deze trainingen brengen niet alleen nieuwe behandelwijzen en kennis met zich mee maar zijn tevens inspirerend en motiverend. Binnen Sparkling zorgen we dat onze behandelingen overeenkomen met elkaar waardoor wij alle drie jouw Sparkling momenten met dezelfde passie geven.


Je mag je voorkeur hebben, dit zijn wij...
 

MARISA, een leuke. lieve en enthousiaste vrouw van 39 jaar, moeder van twee leuke jongens die haar lekker bezig houden in haar dagelijkse leven. Haar ervaring als schoonheidsspecialist begon jaren geleden waar ze haar ervaring opdeed bij een wellness salon in Leiden, ook is ze als tandarts assistent werkzaam geweest. Het zorgen en verzorgen zit er in bij Marisa, dit zal je merken als je haar vriendelijke toenadering ervaart. Marisa is rustig, liefdevol en perfectionistisch in haar werk. Haar kennis en het gevoel voor de juiste aanpak laten jouw huid stralen en je geest kalmeren. Marisa haar interesse voor de Holistische aanpak zal je ervaren tijdens de liefdevolle behandelingen, je kan je helemaal ontspannen en erop vertrouwen dat ze weet wat ze doet.
Het is een cadeau om met Marisa samen te werken, ze is collegiaal en deelt haar kennis met ons over de energie van edelstenen. Ontzettend dankbaar dat Marisa een kamer vult met haar mooie energie bij Sparkling Wellness.

 

JOELLA, een gezellige meid van 20 jaar, woont heerlijk bij haar ouders in Leiden. Met belachelijke hoge cijfers heeft ze dit jaar haar diploma schoonheidsspecialiste gehaald. we zijn enorm trots op Joëlla. Joëlla twijfelde even wat ze na haar stage bij Sparkling wilde gaan doen, ik heb geprobeerd haar zelf de keuze te laten maken, maar je begrijpt dat ik me suf gemanifesteerd heb om haar bij ons te houden. En ook van dit cadeau mogen we blijven genieten. Met haar kalme geest voel je je al snel op je gemak bij haar, de precisie waarmee ze jouw wenkbrauwen fikst of de kracht die ze gebruikt in haar massage doen jou als een blij en ontspannen mens de deur uit lopen. Het is zo fijn om Joëlla in huis te hebben om de balans tussen ons in kalmte te laten verlopen. Dankbaar voor Joëlla in ons midden en dat ook zij een kamer vult met haar fijne energie bij Sparkling Wellness.

 

En dan IK, denk de drukste van dit stel! Mijn hoofd blijft nieuwe uitdagingen verzinnen voor Sparkling Wellness. Ik hou van beweging en verbeteringen binnen de salon. In mijn behandelingen ervaar je een andere Chantal, vaste bezoekers van Sparkling weten dat ook ik heel kalm ben tijdens de behandelingen die ik geef. Ik ervaar mijn werk als een therapeutische hobby. AL heel wat jaren heb ik ervaring in dit vak en enige jaren geleden heb ik mijn Holistische wortels weer uit de grond gehaald. Het voelt alsof alle puzzelstukjes op z'n plaats vallen. De nieuwe locatie op de Kooilaan geeft mij de gelegenheid om mijn idee van 20 jaar geleden (ben wat traag van begrip) uit te werken. De ruimte, de sfeer, de geuren, de juiste producten, de complete beleving probeer ik uit mijn hoofd te halen en aan jou te geven, samen met Marisa & Joëlla.Zelf heb ik de 43 aangetikt en naast Sparkling geniet ik enorm van mijn gezin. Deze bestaat uit onze oude hond Joy, onze draken Jimmy & Casper en mijn stabiele factor in mijn leven, Marco! Intens dankbaar voor iedereen die in me gelooft en me heeft geholpen en nog steeds helpt om Sparkling Wellness uit te werken zoals ik het al jaren in mijn hoofd heb. Maar ook enorm dankbaar voor jou, jij als tevreden bezoeker van Sparkling Wellness, we zijn nieuwsgierig naar jou en jouw verhaal en willen je graag verzorgen en je op adem laten komen.

Liefs Chantal en wie weet tot snel...