AANDACHT VOOR JOU!

Alle gezichtsbehandelingen worden met aandacht gegeven en met de juiste producten voor jouw huid.
De nieuwe behandelingen van LAKSHMI geven wij op basis van de ayurvedische filosofie.
Deze Indiase holistische filosofie betekent dat je een gezond leven leeft. En dat je meer bereikt door
de verbinding met lichaam en geest aan te gaan.
In onze behandelingen uit zich dit doordat je meer ontspanning ervaart en dat er gerichter naar je huid
en je geest wordt gekeken.
Bij alle gezichtsbehandelingen reinigen wij je huid, lopen we oneffenheden na en epileren wij jouw wenkbrauwen
(op de mini na).

ALISSA BEAUTÉ

Alissa Beauté bevat geen irriterende of hormoon verstorende ingrediénten. Deze producten bestaan uit zeer geconcentreerde ingredienten uit de natuur. Besef dat 60% van wat je op je huid smeert in je bloedbaan terecht komt. Een bewuste keuze maakt niet alleen je huid gezond maar je bent ook liever voor je lichaam.

Trots dat wij Alissa Beauté gebruiken. Alissa Beauté is alleen te verkrijgen in schoonheidssalons, waardoor de kwaliteit continu verbetert, het gebruik en het advies alleen door professionals gebeurt.

Met Alissa Beauté geven wij de MINI, SHORT BREAK & BASIC gezichtsbehandelingen. Heerlijke basis behandelingen met een hoogwaardig product voor een aantrekkelijke prijs.

MINI

BASIS BEHANDELING

Een korte gezichtsbehandeling waarbij het reinigen en het nalopen van oneffenheden de aandacht krijgt. Deze behandeling is exclusief epileren. geschikt voor alle huidtypes maar ons advies voor de wat jongere huid.

€ 36 duur ongeveer 30 min.

SHORT BREAK

BASIS BEHANDELING

Even ertussenuit? Je huid een boost geven met deze short break?
Tijdens deze behandeling onderga je een reiniging en scrub in één, je huid voelt meteen heerlijk fris en zacht aan. Je oneffenheden worden verwijderd en het bijzondere aan deze short break is dat de werkstoffen van het masker heerlijk worden in gemasseerd. een zeer hydraterende behandeling met o.a. hyaluron.

Voor iedere huidtype geschikt.

€ 53, duur ongeveer 50min.

SPARKLINGS BASIC

BASIS BEHANDELING

Met Sparklings Basic onderga je een complete ervaring zoals je gewend bent bij Sparkling Wellness. We nemen de tijd voor jou tijdens deze behandeling. Van het reinigen naar het epileren en de massage, zullen we jouw masker personaliseren met de keuzes die Alissa Beauté geeft met de serums om het masker te upgraden. Heerlijk genietens van het masker op jouw gezicht masseren wij jouw hoofdhuid om alle spanningen los te kunnen laten en als kers op de taart zijn jouw handen ook aan de beurt voor wa aandacht.

Voor alle huidtypes geschikt.

€ 65, duur ongeveer 70min.

LAKSHMI

LakShmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Het Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen.

De producten van Lakshmi bestaan uit ingredienten van moeder natuur. Planten, kruiden en essentiele olien geven de producten een heerlijke beleving en doeltreffende resultaten.

HOLI BASIC

HOLISTISCHE BASIS BEHANDELING

Ben je nieuwsgierig naar ayurveda en wil je je gezicht laten verzorgen tijdens deze behandeling met natuurlijke ingredienten, op basis van planten en kruiden? Hou je van essentiele olien die je geest laten ontspannen? Dan is dit een mooie Basis behandeling om mee te beginnen, om een klein beetje kennis te maken met de filosofie van ayurveda. Tijdens deze behandeling geven we je een zelfde beleving als met de Sparklings Basic alleen dan wel met een holistische touch en de producten van Lakshmi.


€ 75 duur 60 min.

DETOX FACE

HOLISTISCHE BEHANDELING

Is je huid grauw, uitgedroogd en merk je vroegtijdige veroudering? Of merk je juist dat je geen resultaat bekomt met de producten die je nu gebruikt? Wist je dat vervuiling en stress één van de belangrijkste oorzaken zijn voor de verandering van onze huidbarrière? Vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, roodheid en extreme uitdroging zijn hiervan het gevolg. Daarom is het aan te raden om met deze behandelingskuur te beginnen als je wilt starten met onze Lakshmi producten.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt als eerste lijn ingezet. We gaan de huid eerst moeten ontgiften, ongeveer 3 keer wordt deze behandeling geadviseerd samen met het detox thuisverzorgingsritueel (1maand) alvorens te huid te kunnen gaan balanceren met een Vata-Pitta of Kapha behandeling en om daarna pas over te stappen naar een Anti age behandeling.

De producten van de DETOX-lijn beschermen je huid tegen celschade en tegen vroegtijdige huidveroudering door schadelijke invloeden zoals UV-stralen, blauw licht, smog, uitlaatgassen, rook en centrale verwarming.

Met deze natuurlijke producten onderga je deze uitgebreide gezichtsbehandeling waarbij steeds aandacht is voor de balans tussen lichaam en geest. Via een geurreis kiest je geest de geur die je nodig hebt, waardoor ik de behandeling met kleine aanpassingen afstem op jouwbehoefte op dat moment.

Naast de reiniging, het nalopen van oneffenheden komen ook je wenkbrauwen, voeten en handen aan bod.

Door dagelijks te beginnen met een ontgiftigingsroutine laat je je huid meer stralen en haar gezonde teint terug krijgen. Wil je de behandeling goed ondersteunen? Dan raad ik je aan om de producten aan te schaffen voor de verdere verzorging thuis. Bij aankoop van een DETOX pakket van € 145,00 krijg je in combinatie met dezebehandeling 10% korting op het pakket.


€ 104 duur 90 min

ROYAL FACE

HOLISTISCHE BEHANDELING

Alle aandacht voor diepe ontspanning met de producten van LAKSHMI. Tijdens deze behandeling onderga je een complete gezichtsbehandeling op ayurvedische wijze. Een voetbad, een geurreis, kortom een ware beleving. Een moment van de juiste verzorging aangepast op wat jij en je huid en je geest nodig hebben op het moment dat je bij Sparkling Wellness bent. Tijdens deze behandeling zullen we ons concentreren op je disbalans van je huidtype, VATA, PITTA of KAPHA (Dosha's).


€ 104 duur 90 min.

ANTI-AGE

HOLISTISCHE BEHANDELING

Dat vrouwen en mannen anders zijn, is een bekend fenomeen. Niet alleen hormonaal, maar ook op emotioneel vlak ervaren vrouwen alles intenser. Net als bij de maan worden alle leeftijdsfasen van een vrouw gekenmerkt door een cyclus, niet alleen tijdens de vruchtbare jaren. In elke leeftijdsfase vraagt de huid om specifieke voedingstoffen en mineralen die ervoor zorgen dat leeftijd een medestander is en niet de vijand. Met Lakshmi zorg ik voor een verzorgingsritueel afgestemd op de leeftijd van jouw huid met intense natuurlijke stoffen en de wijsheid van ayurveda.

Een compleet ontspannende en doelgerichte behandeling met een (diepte) reiniging.

Tijdens de behandeling pas ik technieken van bindweefselmassage, chakra healing en kristal massage toe voor een optimaal resultaat.

Wil je de behandeling goed ondersteunen? Dan raad ik je aan om de producten aan te schaffen voor verdere verzorging thuis. Bij aankoop van een ANTI-AGE pakket in combinatie met deze behandeling krijg je een korting van 10% op het pakket.

€ 104 duur 90min.

TIMELESS CUPPING

HOLISTISCHE BEHANDELING

Heb je een verslapte huid? Heb je een doffe, grauwe en futloze huid? Heb je veel afvalstoffen in de huid? Voelen je spieren verzuurd aan? Heb je een slechte doorbloeding? Heb je recente littekens die je graag zo goed mogelijk wilt verzorgen? Wil je effectief op huidproblemen gaan werken zoals rimpels, wallen onder de ogen of grote poriën? Ben je aan het detoxen en wil je graag de afgifte van afvalstoffen en de opname van voedingsstoffen verbeteren?

Een intensieve behandeling om de energie in de huidcellen te her-activeren, afvalstoffen af te voeren en de aanmaak van collageen te stimuleren om zo de stevigheid en jeugdigheid van de huid te bevorderen. Het verhoogt de doorbloeding, activeert de huidstofwisseling, geschikt om littekenweefsel los te maken en de celvernieuwing te stimuleren en om verschillende andere huidproblemen zoals een verslapte huid, rimpels en acne te gaan verbeteren. Stagnatie en ophoping van afvalstoffen is de hoofdoorzaak van vele huidproblemen.


€ 104 duur 90min.

MAGIC EYES

HOLISTISCHE BEHANDELINGH

Heb je een dunne en gevoelige huid rondom de ogen? Zijn er fijne lijntjes, donkere kringen en wallen zichtbaar? Heb je last van zware oogleden, droge ogen, rode ogen of zie je in de spiegel donkere kringen en wallen?

Met deze behandelings verminder je wallen en donkere kringen. Samen met het thuisverzorgingsritueel kun je de rimpels gaan bestrijden en hebben de producten een positieve en hydraterende werking, zowel op de ogen als de oogcontouren, met een snel waarneembaar resultaat!

€ 24 duur 20 min.

i.c.m. een Lakshmi face € 19

SHIRO DHARAHL COSMETICS

Met de professionele fruitzuur peelings van HL cosmetics behaal je zichtbaar en direct resultaat. Deze fruitzuur peelings geven je huid een enorme boost, het haalt de vermoeidheid uit je huid en reinigt je huid dieper dat een reguliere behandeling. Glowing skin is always in! HL ontwikkeld haar producten in eigen labatoria en is daardoor altijd up to date met de nieuwste ingredienten en werkstoffen voor in de producten waar wij mee mogen werken en jouw huid mee kunnen verzorgen.

TITLE TWO

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

REJUVENATION

PROFESSIONELE FRUITZUUR PEELING

De REJUVENATION-huidbehandeling vernieuwt de hoornlaag, verhoogt de celvernieuwing. Dit is een unieke en zeer actieve behandeling. Een combinatie van professionele behandelingen (eventueel in kuurvorm x3) en goede verzorging thuis garandeert een verbetering van de textuur en elasticiteit van de huid, verminderde kreukdiepte en geeft een stralende huidtint vol vitaliteit. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

De ALPHA-BETA MET RETINOL-productlijn biedt een actieve, resultaatgerichte combinatie van voedende ingredienten.

Professionele Peeling (fruitzuur)

€ 86 duur 75 min

€ 226,00 kuur, 3x om de 4 weken

JUVELAST

PROFESSIONELE FRUITZUUR PEELING

JUVELAST-preparaten zijn ontworpen om de droge huid te voeden en te herstellen, Maar ook om de elasticiteit te verbeteren, de textuur te corrigeren, ouderdomsveranderingen te voorkomen en de beschadigde huid te herstellen. Een heerlijk oogmasker die de huid rondom de ogen nog eens extra aandacht geeft maakt dit een enorme luxe ervaring.

De producten worden geproduceerd op basis van de gepatenteerde DNA-cofactor, bevat een koper-peptide-complex in combinatie met DNA-herstellende enzymen en ceramiden.

€ 86 duur 75 min.

C THE SUCCES

PROFESSIONELE FRUITZUUR PEELING

De ANTI AGING-behandeling helpt het huidverouderingsproces te vertragen, corrigeert schade en zorgt voor een stralende huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, vooral voor een gezondere teint, vroege tekenen van veroudering, expressielijnen, en/of een doffe huidtextuur.

De C THE SUCCESS-productlijn is gebaseerd op een extreem hoge concentratie van vitamine C, een van de krachtigste antioxidanten in de natuur. Deze productlijn zorgt ervoor dat je teint gezonder wordt, de diepte van lijnen vermindert en stimuleert het de collageensynthese. Daarnaast behoudt je huid haar vochtgehalte en verhoogt het de soepelheid.

Favoriet bij de klanten van Sparkling!

Professionele Peeling (fruitzuur)

€ 79duur 70 min.

ACNOX

PROFESSIONELE FRUITZUUR PEELING

De HL ACNOX PLUS productlijn is een zeer effectieve behandeling voor de vette huid en voor milde en ernstige acne/acne vulgaris.De producten zijn gebaseerd op hoogwaardige grondstoffen en behalen met hun innovatieve therapeutische methode zichtbare resultaten. Acnebehandeling met ACNOX PLUS combineert drie oplossingen: het vermindert intense ontstekingen, herstelt de huid en versterkt de natuurlijke afweermechanismen van de huid. Gelijktijdige verzorging thuis biedt u een weldadige verzorgingsroutine zonder de huid ernstig te traumatiseren, maar toch de schade na acne te verminderen. De combinatie van hydroxyzuren en andere actieve ingrediënten regenereert de huid en verlicht post-acnepigmentatie. Het versnelt het kalmeren en genezen van ontstekingen, brengt de huid in evenwicht, vermindert de talgproductie, voorkomt de vorming van puisten, papels en voorkomt littekens.

Professionele Peeling (fruitzuur)

€ 79 duur 70 min.

€ 222 kuur 3x om de 4 weken

Ook zonder de peeling te boeken in een mini versie

€ 42 duur 40 min.

BINDWEEFSEL GEZICHT

Via een bindweefselmassage wordt het bindweefsel gestimuleerd om te herstellen. Zo wordt collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. In kuurverband (meerder massages) verbetert je huid aanzienlijk in kleur, elasticiteit en pigmentatie. En rimpels kunnen minder worden.

Deze behandeling bevat verschillende methodes om zo de huid het beste te stimuleren en de afvalstoffen af te voeren. Bij het starten van een kuur, krijg je een gezicht cup cadeau. De kuur hoeft niet in 1 x betaald te worden! Wel plannen we alle afspraken vooraf in en deze zijn bindend.

Losse behandeling gelaat en rug 75 min. € 79,00

Kuurverband gelaat en rug €72,00

Losse behandeling gelaat 45 min. € 51,50

Kuurverband gelaat € 43,50