AANDACHT VOOR JOU!

Alle gezichtsbehandelingen worden met aandacht gegeven en met de juiste producten voor jouw huid.

De nieuwe behandelingen van LAKSHMI geef ik op basis van de ayurvedische filosofie.

Deze Indiase holistische filosofie betekent dat je een gezond leven leeft. En dat je meer bereikt door

de verbinding met lichaam en geest aan te gaan.

In mijn behandelingen uit zich dit doordat je meer ontspanning ervaart en dat er gerichter naar je huid

en je geest wordt gekeken.

Bij alle gezichtsbehandelingen reinig ik ook je huid, loop ik oneffenheden na en epileer ik je wenkbrauwen

(op de mini-facial na).mini facial

Een korte gezichtsbehandeling waarbij het reinigen en het. nalopen van oneffenheden centraal staat. Deze behandeling is exclusief epileren.


€ 36,00, duur 40 min.


revital facial

Een gezichtsbehandeling met de producten van Revitaltrax. Deze behandeling is enorm voedend en uitgebreid. Naast het reinigen, het nalopen van oneffen heden en het verzorgen van je wenkbrauwen, sluit ik deze behandeling af met een voedend hyaluron sheet masker, die je erna mee naar huis krijgt. Dit masker kun je nog een keer gebruiken.

Revitaltrax heeft fijne en betaalbare producten voor je gezicht, lichaam en haar. Het product is natuurlijk en bevat geen mircroplastic, parabenen, sulfaten en minerale olien maar wel voldoende stoffen om tussen je behandelingen door jezelf goed te verzorgen.
€ 61,50, duur 70min.


basic facial

LAKSHMI BEHANDELING - NIEUW BIJ SPARKLING

Een basisbehandeling met een Ayurvedische insteek. Tijdens deze behandeling wordt rekening gehouden met de disbalans van je huid (Dosha type). Deze behandeling is de vervanger van de Happy Facial in een vernieuwd jasje.
€ 71,50, duur 70 min.


ROYAL FACE

LAKSHMI BEHANDELING - NIEUW BIJ SPARKLING

Alle aandacht voor diepe ontspanning met de producten van LAKSHMI. Tijdens deze behandeling onderga je een complete gezichtsbehandeling op ayurvedische wijze. Een voetbad, een geurreis, kortom een ware beleving. Een moment van de juiste verzorging aangepast op wat jij en je huid nodig hebben op het moment dat je bij Sparkling bent.


€ 99,50, duur 90 min


ANTI - AGE

LAKSHMI BEHANDELING - NIEUW BIJ SPARKLING

Dat vrouwen en mannen anders zijn, is een bekend fenomeen. Niet alleen hormonaal, maar ook op emotioneel vlak ervaren vrouwen alles intenser. Net als bij de maan worden alle leeftijdsfasen van een vrouw gekenmerkt door een cyclus, niet alleen tijdens de vruchtbare jaren. In elke leeftijdsfase vraagt de huid om specifieke voedingstoffen en mineralen die ervoor zorgen dat leeftijd een medestander is en niet de vijand. Met Lakshmi zorg ik voor een verzorgingsritueel afgestemd op de leeftijd van jouw huid met intense natuurlijke stoffen en de wijsheid van ayurveda.

Een compleet ontspannende en doelgerichte behandeling met een (diepte) reiniging.

Tijdens de behandeling pas ik technieken van bindweefselmassage, chakra healing en kristal massage toe voor een optimaal resultaat.

Wil je de behandeling goed ondersteunen? Dan raad ik je aan om de producten aan te schaffen voor verdere verzorging thuis. Bij aankoop van een ANTI-AGE pakket in combinatie met deze behandeling krijg je een korting van 20% op het pakket.

ANTI-AGE age reverse pakket, huid tot 40 jaar € 108,00

ANTI-AGE timeless, huid tot 50 jaar € 114,00

ANTI-AGE gold, huid ouder dan 50 jaar € 124,00


€ 99,50, duur 90 min.


CITY DETOX

lAKSHMI BEHANDELING - NIEUW BIJ SPARKLING

De huid! Het grootste orgaan van ons lichaam. Dagelijks komen we in contact met verontreinigende stoffen, vuil uit de omgeving en gifstoffen in het eten. Hierdoor kunnen je je poriën verstoppen en het heeft invloed op de teint van je huid. .

De producten van de CITY DETOX-lijn beschermen je huid tegen celschade en tegen vroegtijdige huidveroudering door schadelijke invloeden zoals UV-stralen, blauw licht, smog, uitlaatgassen, rook en centrale verwarming.

Met deze natuurlijke producten onderga je deze uitgebreide gezichtsbehandeling waarbij steeds aandacht is voor de balans tussen lichaam en geest. Via een geurreis kiest je geest de geur die je nodig hebt, waardoor ik de behandeling met kleine aanpassingen afstem op jouwbehoefte op dat moment.

Naast de reiniging, het nalopen van oneffenheden komen ook je wenkbrauwen, voeten en handen aan bod.

Door dagelijks te beginnen met een ontgiftigingsroutine laat je je huid meer stralen en haar gezonde teint terug krijgen. Wil je de behandeling goed ondersteunen? Dan raad ik je aan om de producten aan te schaffen voor de verdere verzorging thuis. Bij aankoop van een CITY DETOX pakket van € 145,00 krijg je in combinatie met dezebehandeling 20% korting op het pakket.


€ 99,00, duur 90min.


ALPHA-BETA REJUVENATION

De REJUVENATION-huidbehandeling vernieuwt de hoornlaag, verhoogt de celvernieuwing. Dit is een unieke en zeer actieve behandeling. Een combinatie van professionele behandelingen (eventueel in kuurvorm x3) en goede verzorging thuis garandeert een verbetering van de textuur en elasticiteit van de huid, verminderde kreukdiepte en geeft een stralende huidtint vol vitaliteit. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

De ALPHA-BETA MET RETINOL-productlijn biedt een actieve, resultaatgerichte combinatie van voedende ingredienten.

Professionele Peeling (fruitzuur)


€ 79,50, duur 75 min


Juvelast

JUVELAST-preparaten zijn ontworpen om de droge huid te voeden en te herstellen, Maar ook om de elasticiteit te verbeteren, de textuur te corrigeren, ouderdomsveranderingen te voorkomen en de beschadigde huid te herstellen. Een heerlijk oogmasker die de huid rondom de ogen nog eens extra aandacht geeft maakt dit een enorme luxe ervaring.

De producten worden geproduceerd op basis van de gepatenteerde DNA-cofactor, bevat een koper-peptide-complex in combinatie met DNA-herstellende enzymen en ceramiden.

€ 82,00 duur 75 min.


C THE SUCCES

De ANTI AGING-behandeling helpt het huidverouderingsproces te vertragen, corrigeert schade en zorgt voor een stralende huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, vooral voor een gezondere teint, vroege tekenen van veroudering, expressielijnen, en/of een doffe huidtextuur.

De C THE SUCCESS-productlijn is gebaseerd op een extreem hoge concentratie van vitamine C, een van de krachtigste antioxidanten in de natuur. Deze productlijn zorgt ervoor dat je teint gezonder wordt, de diepte van lijnen vermindert en stimuleert het de collageensynthese. Daarnaast behoudt je huid haar vochtgehalte en verhoogt het de soepelheid.

Favoriet bij de klanten van Sparkling!

Professionele Peeling (fruitzuur)


€ 75,50 , duur 75 min.


BIO REPAIR

HL PROFFECIONAL PEELINGDe REHABILITATION-huidbehandeling vult aan met langdurige vocht en antioxidanten,verzacht en kalmeert de huidtextuur. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt ten zeerste aanbevolen voor de gevoelige huid en is tevens geschikt om beschadigde, vermoeide, doffe teinturen te stimuleren en verfraaien

De productlijn van BIO REPAIR is gebaseerd op actieve concentraties van vitamine E, geconcentreerd natuurlijk reparatiecomplex en verzachtende Aloë Vera, Chamomile, Jojobaen Olijf om huidproblemen te helpen beheersen en te corrigeren.

Professionele Peeling (fruitzuur)€ 75,50, duur 75 min


bindweefsel gezicht

Via een bindweefselmassage wordt het bindweefsel gestimuleerd om te herstellen. Zo wordt collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. In kuurverband (meerder massages) verbetert je huid aanzienlijk in kleur, elasticiteit en pigmentatie. En rimpels kunnen minder worden.

Deze behandeling bevat verschillende methodes om zo de huid het beste te stimuleren en de afvalstoffen af te voeren. Bij het starten van een kuur, krijg je een gezicht cup cadeau. De kuur hoeft niet in 1 x betaald te worden! Wel plannen we alle afspraken vooraf in en deze zijn bindend.

Losse behandeling gelaat en rug 75 min. € 79,00

Kuurverband gelaat en rug €72,00

Losse behandeling gelaat 45 min. € 51,50

Kuurverband gelaat € 43,50