AANDACHT VOOR JOU!
De basis van onze gezichtsbehandelingen bestaan uit aandacht. Aandacht voor jouw geest en aandacht voor jouw huid. 
Tijdens onze gezichtsbehandelingen wordt je huid intensief maar zacht gereinigd met de natuurlijke producten van Alissa Beauté of met de Holistische en natuurlijke producten van Lakshmi. Na de reiniging lopen wij de oneffenheden (verstopte porien, milia/gerstekorrels) na en zullen jouw wenkbrauwen liefdevolle aandacht van ons krijgen (met uitzondering van de MINI).  Deze aandacht zal als basis in onze behandelingen te ervaren zijn en de massages, maskers en extra ontspanningsmomenten worden afgestemd op de keuze die jij maakt en die wij nodig vinden voor jou op het moment dat je bij ons bent.
Hieronder vind je ons aanbod en de uitleg van de behandelingen. Is het onduidelijk of heb je nog vragen mag je ons een mailtje of whats-appje sturen.

ALISSA BEAUTÉ

Alissa is ontwikkeld door Giuliano Bravi.
Giuliano was altijd gepassioneerd door de schoonheid en de gezondheid van de huid. Hij raakte geïnspireerd door zijn Tante, zij maakte haar eigen 'home made' producten.
Tante Alissa heeft de geboorte van Alissa Beauté tot stand gebracht, het Italiaanse merk, gevestigd in Milaan.
Inmiddels  is Alissa Beauté 25 jaar op de markt en ontwikkeld zich met de behoefte van de mens en de natuur mee. Wij zijn heel dankbaar dat Alissa Beauté op ons pad is gekomen en wij jullie huid hiermee mogen verzorgen. Alissa Beauté is een natuurlijk product, vrij van parabenen, sulvaten en minerale oliën.

MINI

Een korte gezichtsbehandeling waarbij het reinigen en het nalopen van oneffenheden centraal staat. Deze behandeling is ideaal voor bijvoorbeeld jouw (als) tiener om de huid te begeleiden en zo af en toe een professionele reiniging te bieden. We behandelen de huid met de natuurlijke en zachte producten van Alissa Beauté.
Deze behandeling is exclusief epileren! Geschikt voor alle huidtypes
Duur ongeveer 30 min. €36


SHORT BREAK

Even ertussenuit? Je huid een boost geven met deze short break? Tijdens deze behandeling onderga je een reiniging en scrub in één, je huid voelt meteen heerlijk fris en zacht aan. Je oneffenheden worden verwijderd en het bijzondere aan deze short break is dat de het masker heerlijk word in gemasseerd. Een zeer hydraterende behandeling met o.a. hyaluron. Voor deze short break kiezen wij voor de producten van Alissa Beauté, natuurlijke en zachte producten die ieder huidtype voeden.
Duur ongeveer 50min. €53

SPARKLINGS BASIC

Met Sparklings Basic onderga je een complete ervaring zoals je gewend bent bij Sparkling Wellness. Met aandacht en de bijzonder fijne producten van Alissa Beauté maken we een behandeling op de behoefte van jouw huid. Tijdens de diepte reiniging verwarmen wij jouw huid met de warmte van het stoom apparaat waarna we de oneffenheden op een zachte wijze verwijderen, je wenkbrauwen worden in shape gebracht en met een ruime keuze aan specifieke serums die wij tijdens de massage inmasseren krijgt jouw huid de aandacht die het nodig heeft. Als dessert brengen we een voor jouw huid passend masker aan en kun je even tot jezelf komen tijdens de hoofdhuid-en handmassage.
Duur ongeveer 70min. €65

LAKSHMI

Lakshmi ontstaat uit de Ayurvedische filosofie, een oude filosofie afkomstig uit India. Met de wetenschap van het leven en de kennis van de afgelopen 5000 jaar is Lakshmi samen gesmolten tot een 'holistisch' en natuurlijk product. Met de 30 jaar ervaring op het cosmetische vlak verliest Lakshmi deze prachtige filosofie niet. De tegenwoordige tijd en de kennis van Ayurveda maken het werken met Lakshmi een bijzonder geheel. Vanuit een ander oogpunt wordt er gekeken naar de conditie van jouw huid. Disbalans in je lichaam, stress, verkeerde voeding of ademhaling, dit alles kan bijdragen aan een huid in balans. Met Lakshmi ervaar je een geheel andere type gezichtbehandelingen en massages.

HOLI BASIC

Een geurreis, een openingsritueel en onze holistische toenadering brengen jouw in een ontspannende flow. Geef je eraan over en laat alles even van je afglijden. Tijdens deze behandeling kan je kennis maken met onze holistische aanpak. Een compacte, complete behandeling waarin we ook jouw wenkbrauwen verzorgen en kort je oneffenheden nalopen en verwijderen. Deze behandeling kan voor iedere huidtype, na het bekijken van jouw huid en de uitkomst van jouw geurreis zullen wij de juiste producten voor jou kiezen.
Duur ongeveer 70min. €75

DETOX

Is jouw huid grauw, dof of ervaar je fijne lijntjes? Heb je een stressvolle periode achter de rug, of heb je niet goed voor jezelf kunnen zorgen? Misschien wat ongezond gegeten? Herstart jezelf en je huid met deze DETOX. De producten die we tijdens deze behandeling gebruiken, reinigen je huid, elimineren afvalstoffen en hersteld je huid van minder fijne invloeden van buitenaf (smog, blauw licht, UV-straling, rook en stress). De focus licht op het diep reinigen van jouw huid en het afvoeren van afvalstoffen. Deze Detox laat je een ervaring ondergaan van doeltreffend en ontspannend tegelijk. Laat je verleiden door de essentiële oliën, de plantaardige producten en onze kundige handen die deze behandeling compleet maken. Incl. epileren.
Duur ongeveer 90 min €104

ROYAL

Met jouw voetjes in ons voetbad doen we een Dosha test (Vata-Pitta-Kapha) of we stellen jou wat vragen om zo jouw behandeling op behoefte te kunnen geven. Na het wassen en scrubben van jouw voeten is je doorbloeding geactiveerd en ben je al iets meer in het hier en nu. Na een openingsritueel zak je nog een beetje verder weg en kom je lekker tot jezelf, je vergeet de omgeving om je heen. De warme oliën, de plantaardige producten en onze holistische toenadering doen jouw huid stralen en je geest tot rust komen. We focussen ons niet alleen op je gezicht maar zullen je hele lichaam bewandelen en zo bij je voeten uit te komen voor een fijne voetmassage. Een royale ervaring die voor ieder huidtype kan, wij passen de product keuze aan op de behoefte van jouw huid. Incl. epileren.
Duur ongeveer 90min. €104

ANTIAGE for a timeless beauty

Kom in balans met deze uitgebreide behandeling. Ervaar de essentiële geuren, ervaar de warme oliën en de energie die door je lichaam stroomt tijdens deze ervaring. Naast de bijzonder fijne producten van Lakshmi waarmee we jouw huid reinigen, verzorgen en voeden, komen ook jouw Chakra's onder de aandacht. Je zal een geurreis ondergaan van verschillende synergiën die zijn ontwikkeld voor ieder van jouw Chakra's. De juiste edelstenen behorende bij jouw Chakra's vinden hun weg op jouw lichaam. Hoe meer jij in balans bent, des te minder expressie lijntjes er zichtbaar zullen zijn. Onze holistische gezichtsbehandelingen gaan verder dan alleen het oppervlakkige verzorgen van jouw huid. Ervaar deze mooie behandeling en zie hoe je ervan opknapt, zowel van de buitenkant als van binnen.
Duur ongeveer 90min, €104

CHAKRA HEALING door Carola

Heb je het idee dat er ergens in je lichaam iets niet lekker voelt? Probeert jouw lichaam je iets duidelijk te maken?
Luister naar je lichaam en laat je energie banen weer terug in balans komen door een Chakra Healing bij Sparkling.
Carola is onze energetische therapeut, zij gaat binnenkort binnen de deuren van Sparkling Wellness energetische magie verzorgen. Met o.a. haar aura chakra-healing.

Tijdens onze VIP dag hebben sommigen van jullie de positieve kracht van haar mogen ervaren. Naast haar magie is ze een enorme positieve vrouw die ondanks haar energetisch werk met beide benen op de grond staat. Daarom past ze ook enorm goed bij ons.
We weten allemaal dat om ons heen alles uit energie bestaat, energetische blokkades, energetische gevoelens, Carola kan dit voor jou vertalen. Intuïtief gaat zij te werk waardoor iedere Chakra-healing anders is en heel persoonlijk. Ze kan eventuele blokkades ervaren door haar handen over jouw lichaam te laten zweven. Ze loopt jouw 7 chakra’s af en zal de energie hiervan ervaren. Ze gebruikt hiervoor ook de energetische krachten van edelstenen en haar pendel. Heerlijk hocus pocus, maar wees eerlijk, JIJ bent hier nieuwsgierig naar!
Er kan van alles gebeuren tijdens jouw Chakra Healing die tussen de 45 & 60 min. kan duren. Er kunnen emoties vrij komen, je kan warme of koude golven ervaren maar het kan ook zijn dat je tijdens de healing niks ervaart of voelt. Toch is er zeker wat gaande in jouw energie vlak. Carola zal met jou de blokkades bespreken en als je interesse hebt kan ze je het e.e.a. adviseren om de blokkades in balans te krijgen.
Binnen Sparkling zijn er mooie behandelingen die jouw Chakra disbalans kunnen helpen. Heb je hier behoefte aan? Dan krijg je na een Chakra-healing van Carola 10% korting op één van de geadviseerde behandelingen. Ze zal samen met jou na de healing nog even met je gaan zitten, onder het genot van een kopje thee en als je nog zin hebt om een kaartje te trekken kan dit ook.

Wil je deze Chakra healing boeken, neem dan even contact met ons op, Carola zal eens in de 4 tot 6 weken bij ons in huis zijn.
Energetische Chakra-Healing door Carola €60

NB: bent u onder behandeling van een medisch of psychisch arts vraag dan altijd om toestemming van deze


TIMELESS CUPPING

De kracht van jouw bindweefsel in jouw huid neemt jaartje voor jaartje een beetje af! Dit ervaar je meestal als je huid wat slapper is geworden want toen je 21 jaar was had je andere prioriteiten! Gelukkig is er ook een natuurlijke manier om jouw bindweefsel en dus jouw huid weer wat steviger te krijgen. In deze behandeling ligt onze focus op jouw bindweefsel, door middel van bindweefsel massage & bindweefsel cupping zetten we jouw huid aan het werk. In combinatie met de holistische, natuurlijke maar zeer doeltreffende producten van Lakshmi, maken wij van deze behandeling een mooi ritueel. Niet alleen jouw bindweefsel gaat aan het werk maar ook jouw geest ervaart dat de spanningen in jouw lichaam verdwijnen. Weet dat je beter resultaat zal ondervinden als je deze behandeling een paar keer herhaald op een wat korter termijn. 1x in de maand naar de sportschool geeft ook geen beter resultaat..
Duur ongeveer 90min, €104

BIO PEEL nieuw

Je huid eens even goed onder handen nemen. Soms heb je de behoefte aan een grote schoonmaak! Ook daar kunnen wij jou mee helpen. Tijdens deze behandeling richten wij ons op een diepe, maar dan ook een diepe, diepte reiniging. Je huid zal verschillende producten ervaren die je huid ontdoen van afvalstoffen, dode huidcellen en je grauwe huid. Na deze behandeling zal je huid er weer fris, goed doorbloed en stralend uitzien. 
Duur ongeveer 70 min. € 79

CHAKRA FLOW nieuw

Hoe gaat het met jou? Zit je goed in je vel of ervaar je wat ongemakken? Met deze chakra flow gaat de aandacht naar de balans van jouw lichaam & geest. Onbewust weet jouw lichaam wat je nodig hebt en zullen wij met een kinesiologie test zien waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Na deze test en een gesprekje samen, maken wij een behandeling op maat voor jou. In de tijd dat jij even geniet van een kopje thee maken wij onze behandel kamer klaar voor jouw behandeling. De basis van deze behandeling gaat gegeven worden vanuit een holistische gezichtsbehandeling, maar kan ook een uitstapje maken naar een buikbehandeling of juist dat de focus meer op jouw benen en voeten ligt als je hieraan de behoefte hebt. Laat je verrassen, laat je lichaam spreken en laat ons een op maat gemaakte behandeling voor jouw balans maken.
Lets Flow and balans your Chakra's....
Duur ongeveer 120 min. € 145 

CRYSTAL FACE nieuw

Laat jezelf onderdompelen met de energie van kristallen. Ben je toe aan een level up in een energetische holistische gezichtsbehandeling is dit misschien wel jou beste keuze. Na een relaxte en een kalm openingsritueel brengen wij jouw in het hier en nu. Halen wij je uit de wereld van doorgaan, jagen en het hoog houden van alle ballen. De komende uren zijn helemaal van jouw en is de aandacht voor jou. Met onze positieve intenties, onze kennis en onze liefde voor ons werk helpen wij jou ontspannen. Wij verzorgen, we voeden en herstellen jouw huid en geest met de Ayurvedische producten van Lakshmi in combinatie met reinigende bergkristal, de liefdevolle rozenkwarts, en groene jade voor positieve energie. Sluit je ogen, kom op adem tijdens deze Crystal face.
Duur ongeveer 120 min. €145

MAGIC EYE

Heb je vermoeide ogen? Heb je last van wallen en donkere kringen? Is de huid verslapt? Heb je last van fijne expressie-lijntjes of kraaienpootjes? Er is één antwoord op al deze problemen: MAGIC EYE is het Sparkling-ritueel dat synergetisch op deze oogproblemen werkt. Meteen vanaf de eerste toepassing vermindert direct zichtbaar de sporen van vermoeidheid en stress. De huid wordt diep gehydrateerd, helderder en de ogen gaan er weer heerlijk uitgerust en fris uit zien zonder wallen, lijntjes of donkere kringen. Duur ongeveer 30min. €34